Vill du läsa vad andra skriver om mig och mitt företag Studio V19 AB läs artikeln från NNAB (Nässjö Näringsliv AB) på deras hemsida eller ladda ner den.

Artikeln handlar om handlar om mitt arbete med sökmotoroptimering.

Läs på deras hemsida.

Bernd håller en föreläsning
Bilden visar mig där jag håller en föreläsning om marknadsföring på Internet.
Logo Contao Association
Jag är medlem i föreningen som jobbar för utvecklingen och spridningen av Contao och som heter Contao Association.

Därför väljer man mig och min webbyrå

Mitt namn är Bernd Lindemann och jag driver webbyrån Studio V19 AB.

Innan jag började jobba med att skapa hemsidor och startade min webbyrå samlade jag 15 års erfarenhet inom marknadsföring och försäljning. På så sätt har jag en unik kombination av marknads- och webbdesignkunskap och målet i mitt arbete är alltid att skapa mycket mer än bara några färgglada sidor på webben. 

Med min webbyrå jobbar jag inte bara i Nässjö, Sävsjö, Vetlanda, Eksjö eller Tranås utan i hela Sverige.

Bernd Lindemann skapar professionell webbdesign i Nässjö med omnejd.

En hemsida är inget självändamål. Jag anser att en bra hemsida ska hjälpa till att marknadsföra dina produkter eller tjänster, eller ska på ett annat sätt gynna din verksamhet avsevärt.

Sedan år 2000 jobbar jag med webbdesign. Jag upptäckte snabbt att det fanns olika sätt att skapa en hemsida. Både från kundens och från webbdesignerns sida tror många att det räcker med att skapa några färgglada sidor.

Men trots att kunden tycker "det ser väl bra ut" finns det en stor skillnad i hur koden under skalen är uppbyggda.

Just speciellt den ”osynliga” delen är grunden till att få en framgångsrik hemsida som är lättläst för

Målet i mitt arbete är en långsiktig relation med mina kunder och därför skapar jag i min webbyrå mycket mer än bara "färgglada sidor".

För att sätta ett slags kvalitetstempel på mitt arbete och skapa en hemsida som är framtidssäker, jobbar jag i min webbyrå enligt

som definieras av organisationen W3C. Varje hemsidas kod valideras enligt gällande webbstandard och mina kunder kan vara säkra på att hemsidan kommer att fungera i alla moderna webbläsare som följer standarden.

För att skapa en hemsida som når fram till kunderna krävs det dessutom mer än bara teknisk kunskap.

Det krävs att din webbyrå har omfattande kunskap om

  • kundbeteende
  • försäljning
  • marknadsföring mm.

Min erfarenhet som jag samlade på mig innan jag startade min webbyrå är därför en viktig tillgång för mina kunder.

Det är inte många webbdesigner eller webbyråer som kan erbjuda sina kunder en sådan unik kombination av erfarenhet och kunskap.

2003 flyttade jag med min familj från Tyskland till Sverige. Närmare bestämt till Bodafors i Nässjö kommun mitt på Småländska Höglandet. Då hade vi vårt hus redan i 5 år som sommarställe. För att slippa resorna bestämde vi att flytta dit där vi brukade semestra ;-). Jag jobbade i några år på Swedish Match i Vetlanda med framställning av trycksaker för reklam och marknadsföring.

I januari 2006 startade jag min webbyrå Studio V19 (först som enskild firma vilken sedan omvandlades till aktiebolag) och började jobba med webbdesign och att skapa hemsidor igen.

Genom sitt centrala läge, bra utbyggt bredband och ett fantastiskt affärsklimat är Bodafors i Nässjö kommun en idealisk utgångspunkt för min webbyrå. Numera tar jag genom min webbyrå hand om kunder i kommunerna Nässjö, Sävsjö, Vetlanda, Aneby, Eksjö, Vaggeryd och andra delar i Sverige samt i olika länder i Europa.

Kurser och föreläsningar för att lyfta företagen

I kontakterna som jag i min webbyrå fick upptäckte jag att företagens kunskap om hur man kan använda webben inte har utvecklats under de senaste åren. Då bestämde jag mig för att hålla föredrag om detta tema. Jag tycker alla företag bör veta om webbens möjligheter t ex sociala medier, sökmotoroptimering m m.

För att öka kunskapen om hur man når Framgång på webben startade jag 2009 i samverkan med näringslivskontoren i Nässjö och Sävjö kursen med samma namn. Senare hoppade andra näringslivskontor på och kursen genomfördes med stor framgång i olika kommuner. Dessutom höll jag föreläsningar om att nå framgång på webben i olika sammanhang.

Information om mina kurser och föreläsningar samt deltagarnas kommentarer är samlade på www.bra-webbdesign.se (öppnas i ett nytt fönster).

Samarbetspartners - ett nätverk av specialister

Jag ingår med min webbyrå i ett nätverk av olika webbdesignföretagare. Bara genom att specialisera sig kan man prestera bäst och leverera mer än genomsnittet. Därför finns det områden jag inte täcker med min webbyrå. Ifall ett projekt skulle kräva något jag inte kan lösa inom mitt företag kopplar jag in en partner från mitt nätverk.

På så sätt har du som min kund hela tiden den personliga servicen och ökad kapacitet eftersom specialkunskap köps in av min webbyrå kostnadseffektivt bara efter behov.

Vill du ha färdigheter som i en stor webbyrå, men flexibilitet och service som i en liten webbyrå, har du kommit rätt. Jag kommer ihåg kundernas namn.

Webbyråpartners i Tyskland och Nederländerna - Webdesign-Europe

Jag har webbyrå partner i Tyskland och Nederländerna och tillsammans erbjuder vi hemsidor för hela Europa i respektive land (vid behov tar vi in företag från ytterligare länder) och språk.

Unikt är t ex att våra webbyråer kan skapa hemsidor med webbdesigner som har respektive språk som modersmål och erfarenhet i sökmotoroptimering.

Att ranka bra i andra länder i Europa med en hemsida som ligger i Sverige och har andra språk bara som alternativ är nästan uteslutet.

Jag skapar en hemsida åt dig som är lätt läsbar för dina kunder och hittas av sökmotorer och det ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska ranka bra i Googles sökresultat i olika länder.

Min webbyrå partner i Tyskland når du på www.webdesign-NRW.de. Min webbyrå partner i Nederländerna på www.bornweb.nl.

tl_files/studiov19/studiov19_innehall/Webdesign_NRW_Tyskland.giftl_files/studiov19/studiov19_innehall/Logo_bornweb.jpg

Vill du också nå ut till dina kunder med professionell webbdesign...Kontakta mig