Marknadsföring och Reklam - sociala medier trycksaker

Marknadsföring i Sociala medier

Din hemsida är en viktig del av din framgångsrika marknadsföring. Men det kan finnas fler ställen där dina kunder är. Därför kan det vara viktigt för din verksamhet att vara närvarande på de sociala medierna också.

Sociala medier som Twitter och Facebook har fått ett stort genomslag hos privatpersoner och vi som företagare kan använda oss av dessa för att hitta kunder, etablera nyttiga samarbeten och för att lyssna på vad folk pratar om.

Det finns en mängd olika sätt som ditt företag kan marknadsföras med. Du kan köra en kampanj med traditionella Google Adwords (d v s annonser på Google), eller så kör vi igång en kampanj med en modernare infallsvinkel, det väljer du.

Ditt företag på Twitter, Facebook eller YouTube

Twitter, Facebook och YouTube är de tre största kanalerna i sociala media. Sociala media har kraften att sprida ditt budskap vidare snabbare än något annat känt medium idag.

Sociala media är även det billigare alternativet. Du kan annonsera på Facebook för låga kostnader och på Twitter är det bara att “twittra” ditt budskap med 140 tecken i realtid, flera gånger om dagen om så önskas.

För att verkligen nå fram till kunderna får man inte bara "köra på". Sociala medier fungerar på ett helt annat sätt än klassiska marknadsföringskanaler.

Prata med mig hur vi framgångsrikt får ut ditt budskap till dina kunder.

Loggan på facebook
Facebook
Loggan på Twitter
Twitter

Det blir allt viktigare att vara närvarande på de sociala medierna.

Jag vet hur.Kontakta mig.

Marknadsföring/Reklam med Trycksaker

Logotyper, visitkort, matsedlar, brevpapper, flyers och produktkataloger, kanske på flera olika språk - utöver webbdesign är design av trycksaker en av mina specialiteter.

Några av mina kunder vet precis hur de vill ha sitt material, andra letar efter inspiration och ber mig att ta ut svängarna för att få ett resultat som de blir nöjda med.

Jag har inte bara lång erfarenhet av grafisk design utan också av tryckeriets prepressavdelning. Därför vet jag också hur processen ska styras mot det perfekta tryckresultatet.

Vad du än behöver kan du alltid vara säker på att jag utvecklar förslag i det designspråk som passar just ditt företag och din kampanj.

Bild på en hög med trycksaker
Design av trycksaker är en av mina specialiteter.